PROGRAMUL DE APĂ SAU GAZĂ COLIC?

PROGRAMUL DE APĂ SAU GAZĂ COLIC?

Includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Colicul pentru copii provoacă plânsuri incontrolabile care nu se oprește, chiar și cu reconfortantă și se agravează în timp. În prezent, nu există dovezi care să demonstreze că vreun tratament este un remediu eficient pentru Colic și nu este disponibilă un remediu.

Colic este o problemă comună la bebelușii mici, cu aproximativ o cincime din bebelușii care dezvoltă condiție.

colic tinde să se agraveze seara devreme. Pe lângă faptul că plângerea se înrăutățește pe parcursul zilei sau al nopții, alte semne de colici includ:

 • Screaming
 • Tragerea picioarelor în sus spre piept
 • Gaz care trece
 • Un stomac mărit

Unii oameni înjură prin remedii specifice pentru colici, cum ar fi picăturile de gaz și apa de prindere. Dar care este diferența și care este cea mai bună?

Ce este apa de gripe?

Apa de gripe este o soluție lichidă care conține ierburi, cum ar fi uleiul de semințe de mărar. Unii oameni cred că apa de apă se încălzește și calmează stomacul unui bebeluș și reduce simptomele colicelor.

diferite mărci de apă gripe conțin ingrediente diferite. Unele includ în continuare zahăr și alcool, deși majoritatea sunt acum zahăr și fără alcool.

Apa de gripe conține, de obicei, bicarbonat de sodiu, gândite pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor de colici prin compensarea acidului stomacal. Cu toate acestea, prea mult bicarbonat de sodiu poate provoca alcaloză, o afecțiune care poate scădea aciditatea în sângele unei persoane, ceea ce duce la efecte secundare grave.

Ce sunt picăturile de gaz?

căderile de gaz conțin conțin simeticone. Acest ingredient activ rupe bule de gaz mai mari în cele mai mici, care sunt mai confortabile pentru ca un copil să treacă.

îngrijitorii pot da picăturile direct unui copil sau pot amesteca cu formula sau laptele matern exprimat.

Academia Americană de Pediatrie sugerează că picăturile de gaz sunt sigure de acordat nou -născuților, iar efectele secundare adverse sunt rare.

Cu toate acestea, dacă un copil ia și medicamente hormonale tiroidiene, faceți nu le dați căderi de gaz, deoarece simeticona poate interacționa cu acest tip de medicamente. Medicii pot prescrie medicamente hormonale tiroidiene pentru condiții, cum ar fi hipotiroidismul congenital, unde glanda tiroidă este subdezvoltată.

Ce opțiune este mai bună pentru colic?

oricine are grijă de un copil cu colic va fi colic Probabil să fie dornic să încerci orice ar putea ușura disconfortul bebelușului.

Mai mulți utilizatori de forumuri părinte la părinți au recomandat atât apă de apă, cât și de gaz ca remedii pentru colici. Cu toate acestea, nicio dovadă științifică nu arată niciuna dintre ele să funcționeze. Ca atare, este de la îngrijitor să decidă dacă să încerce fie să remediem și să vedem care, dacă funcționează cel mai bine pentru copil.

Dacă simptomele unui bebeluș par să provină mai mult din dureri de gaz, atunci gaz Picăturile ar putea fi mai eficiente. Dacă un bebeluș apare într -un disconfort mai general, apa Gripe ar putea fi opțiunea mai bună. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că fie că va face diferența.

îngrijitorii ar trebui să -și amintească că există întotdeauna posibilitatea copilului lor ar putea reacționa negativ la orice nou remediu. conțin multe ingrediente diferite. Asigurați -vă că verificați eticheta de apă Gripe pentru a vedea ce conține. Nu folosiți produse care conțin alcool.

De asemenea, unele ingrediente cu apă gripe rămân testate la bebeluși. Cereți unui medic să fie sigur că ingredientele sunt sigure pentru un copil înainte de a le folosi.

Un nou remediu neatins ar putea provoca, de asemenea, o reacție alergică. Îngrijitorii ar trebui să învețe semnele care ar putea indica un copil are o reacție alergică. Dacă un îngrijitor suspectează o reacție alergică, ar trebui să înceteze să folosească imediat medicamentul și să solicite sfaturi de la un medic.

Semnele unei reacții alergice includ:

 • O erupție
 • Dificultate de respirație
 • umflarea pe față, gât sau limbă
 • Vomiting

Îngrijitorii ar trebui să se asigure că dau corect corect Dozarea, stocați apă de apă și gaze în conformitate cu instrucțiunile și verificați dacă acestea sunt la data utilizării lor. Făcând acest lucru, va reduce, de asemenea, riscul remedierii care să provoace orice supărare pentru sugar.

alte remedii la domiciliu pentru colic

Mai multe cercetări sunt necesare pentru a înțelege de ce are loc colica și care tratamente pot ajuta Reduceți simptomele acestei afecțiuni.

, precum și picături de gaz și apă de gripe, alte remedii la domiciliu includ:

zgomot alb sau zgomot uterin

Unele persoane găsesc Că zgomotele care imită sunetele pe care bebelușii le aud în pântece pot ajuta la calmarea și calmarea bebelușilor care plâng din Colic. Zgomotul de la aparatele de uz casnic, cum ar fi hoovers și uscătorii de păr, poate avea un efect similar.

Carry, Rock sau Walk

Unii bebeluși care sunt supărați din cauza disconfortului și a durerii că Colic cauzează să fie ținute și zguduite ritmic.

Unii părinți sugerează că a merge la un drum sau a ieși la plimbare cu copilul în buggy poate ajuta din cauza mișcărilor blânde de balansare. Punerea sugarului într-o sling cardio active farmacia catena pret în timp ce vă plimbați poate oferi confort din mișcare și contact de la piele la piele.

Evitați anumite alimente dacă alăptarea

Unele alimente pot trece prin laptele matern și ar putea provoca un copil mai tare, mai gaze. Cu toate acestea, persoanele care alăptează ar trebui să evite eliminarea la întâmplare a alimentelor din dieta lor.

În schimb, căutați modele și încercați să identificați dacă copilul devine obraznic după ce a mâncat anumite alimente.

Unele alimente care sunt uneori, deși nu întotdeauna, vinovați, includ:

 • Produse lactate
 • Cabbage
 • Caffeine

Unii oameni aleg să evite aceste alimente în timp ce alăptează în încercarea de a reduce simptomele de colici la sugar.

Treceți la o sticlă diferită dacă hrănirea cu formulă

poate ajuta Pentru a schimba tetina sticlei.

Unele tetine sunt concepute pentru a reduce colica, permițând doar laptele să iasă atunci când copilul e de rahat. Aceste sticle pot reduce cantitatea de aer pe care bebelușul o înghite atunci când se hrănește și, prin urmare, cantitatea de gaz care se formează în stomac.

Cu toate acestea, experimentarea cu diferite tetine poate fi o idee bună.

Dacă aerul de suprasolicitare sau înghițirea contribuie la simptomele colicelor, poate ajuta un sfârc cu curgere mai lentă. Cu toate acestea, o tetină cu flux lent poate fi frustrantă pentru copil dacă nu pot obține suficient lapte.

Unele sticle anti-colic sunt disponibile pentru a cumpăra online.

Schimbați pozițiile de hrănire

ținând un copil în poziție verticală în timpul și după hrănire ar putea ajuta la menținerea hranei și la prevenirea refluxului.

mai mici, mai frecvente, mesele ar putea ajuta, de asemenea, digestia și să diminueze simptomele asociate cu colicul.

Încercați un suzetă

Unii bebeluși pot găsi un suzetă liniștitor, deși unii pot refuza și unul.

Cauzele colicului

Medicii nu sunt siguri ce provoacă colici sau de ce unii bebeluși obțin colici, iar alții nu. Cu toate acestea, unele cauze posibile includ:

 • alergie la proteine ​​din lapte, care poate provoca simptome la sugari
 • alte cauze gastrointestinale, cum ar fi refluxul
 • an Dezechilibrul diferitelor tipuri de bacterii în intestin
 • Probleme în intestin și intestine cu mișcarea alimentelor prin sistemul digestiv
 • Înghițirea aerului în timp ce plângeți, care apoi este prins în stomac
 • O hernie
 • comportamente îngrijitor, cum ar fi fumatul și tehnica slabă de hrănire

Colic nu înseamnă că există ceva neapărat în neregulă cu un copil și, cel mai mult Oamenii consideră că bebelușii lor încep să arate îmbunătățiri la vârsta de aproximativ 3 până la 4 luni.

Când să vezi un medic

colic este răspândit la bebelușii mici. Deși deseori supărătoare atât pentru îngrijitor, cât și pentru bebeluș, simptomele colicului nu sunt de obicei un motiv de îngrijorare.

Cu toate acestea, există momente în care un îngrijitor ar trebui să solicite sfaturi de la un profesionist medical pentru a se asigura că nu există mai mult Stare de bază severă care provoacă simptome.

O persoană ar trebui să vadă un medic dacă copilul:

 • are o temperatură peste 100,4 ° F (38˚C)
 • plânge incontrolabil din cauza căderii sau rănirea ei înșiși
 • are buze albastre sau o piele albăstrui, acest lucru – acest lucru sugerează că nu primesc oxigen adecvat
 • are sânge în scaunul lor
 • Nu a avut o mișcare intestinală pentru a fi semnificativ mai mult decât de obicei

Îngrijitorii ar trebui să ia în considerare, de asemenea, să solicite sfaturi de la un medic dacă simptomele colicelor le provoacă o mare îngrijorare sau o îngreunează ei să facă față. Un medic sau un alt profesionist medical poate oferi sfaturi cu privire la reducerea simptomelor colicului.

Outlook

Colic este o afecțiune comună la bebelușii mici. Deoarece simptomele par adesea să provoace suferință, mulți îngrijitori sunt dornici să găsească tratamente pentru a reduce simptomele și pentru a -i mângâia pe cei mici.

Există multe remedii pe care oamenii le sugerează pentru ușurarea simptomelor de colici, inclusiv apă gripe și picături de gaz. Cu toate acestea, nicio dovadă clinică nu a constatat că aceste remedii sunt eficiente.

este de la îngrijitor să decidă dacă doresc să încerce picături de gaz sau apă de apă. Aceștia pot constata că unul funcționează mai bine decât celălalt sau că nici nu are efect. Asigurați -vă că verificați ce ingrediente sunt în apa gripe și discutați cu un medic pentru a vă asigura că sunt în siguranță înainte de a -l folosi.

Dacă cineva se simte obosit sau neliniștit de un copil cu colici, ar putea beneficia De la căutarea ajutorului de la o altă persoană, până la îngrijirea copilului în timp ce fac o pauză. Amintindu -ne că colicul este temporar și că majoritatea simptomelor bebelușilor se ușurează până la vârsta de 3 până la 4 luni, poate ajuta părinții să treacă prin perioadele mai dificile.

 • Cumpărați apă pentru apă.
 • Cumpărați pentru căderi de gaze.
 • Gastrointestinal/gastroenterologie
 • Pediatrie/Sănătate pentru copii
 • Medicină complementară/Medicină alternativă
 • 06 luni
About the author